Zo helpen chatbots en de slimme digitale assistenten als Alexa, Siri en Cortana ons aan nuttige informatie als we erom vragen. Video games leren van ons spelgedrag om ons maximaal te boeien. Zelfrijdende auto’s zitten boordevol sensoren en algoritmes die interacteren met de steeds veranderende situaties op de weg. Grote retailers voorspellen uit ons zoek- en shopgedrag wat onze volgende aankoop zal zijn en de vele domotica-systemen herkennen ons gedrag en vergroten ons comfort door bijvoorbeeld op tijd de kachel aan te zetten of het licht aan te doen.

Welke kansen zijn er voor jou als ondernemer?

Nu voorsprong opbouwen en experimenteren met A.I. is essentieel. Het kan zijn dat jij in jouw branche nog niet zo veel merkt, maar de strijd om A.I. leadership is in volle hevigheid aan de gang. Ben jij al bezig met het bedenken van wat A.I. voor jouw bedrijf kan betekenen? Zie jij kansen? Of juist bedreigingen? Wat kan machine learning betekenen voor jouw bedrijfsprocessen?

Alledaags A.I. Advies

Inmiddels hebben wij als digitaal bureau voor onze eigen Elphas producten veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van slimme digitale oplossing op basis van A.I. Om die reden worden wij steeds vaker gevraagd om mee te denken met andere bedrijven die kansen zien in het toepassen van A.I. techniek.

Wil jij weten waar jou kansen liggen, maar vind het lastig dit zelf te doorgronden? Ben je nog niet helemaal bekend met de mogelijkheden? Geen zorgen, wij helpen je graag met onze kennis en ervaring. Met onze nieuwe dienst: ”Alledaags A.I.-advies” gaan we gezamenlijk bepalen waar voor jouw bedrijf de A.I. kansen liggen.

Aanpak

In één of meerdere werksessie komen we snel tot de kern.


Als eerste stap gaan we inventariseren welke bedrijfsprocessen ondersteuning nodig hebben om een efficiëntere bedrijfsvoering te realiseren. Welke procesonderdelen kunnen worden geautomatiseerd? Waar kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van bots? En wat voor informatie ligt er opgeslagen in de big data van jullie organisatie?


Samen kiezen we daar de beste opportunity uit, die we vervolgens uitwerken in een concreet advies. Inclusief kosten, potentiële besparingen en opbrengsten. Daarnaast denken we mee in het creëren van draagvlak binnen de organisatie. En wil je meer? Dan nemen we de technische ontwikkeling graag voor onze rekening.


Interesse? 

Alles begint bij ons met een kop koffie.