Samenvoeden is ons kraamcadeautje voor alle vaders en moeders. Met een jong kindje heb je als ouder meestal overweldigend veel dingen aan je hoofd. Met de Samenvoeden app probeert Alledaags ouders te helpen door het bijhouden van voedingen, luiers en gewicht.

  • Product Development
  • UX/UI
  • Implementatie met scrumteam
  • Service & Beheer

Vraagstuk

Als ouder wil je graag inzicht in hoe vaak en hoe lang je baby drinkt, maar ook in hoeveel hij groeit, plast en poept. Door dit bij te houden krijg je zicht op het ritme van jou en je kindje.

De App

Met de SamenVoeden app kun je als ouders, middels hetzelfde account, samen het ritme van je kindje volgen en bijhouden. Er komt al genoeg op je af tijdens de kraamtijd, deze app is ontwikkelend om 1 ding heel erg goed te doen, namelijk het volgen van de ontwikkeling van je kindje.

Impact

Samenvoeden is voor veel ouders een belangrijke tool geworden. Hier worden wij keer op keer op gewezen dankzij beoordelingen of vragen van gebruikers. Bijvoorbeeld “Ik gebruik de app nu een paar weken met veel plezier” of “Bedankt voor de handige app!“. Daarnaast krijgen we regelmatig suggesties voor de doorontwikkeling van de app van enthousiaste ouders of kraamverzorgers.

Kraamcadeautje

Samenvoeden is ons kraamcadeautje voor alle vaders en moeders. De app en de ondersteuning van gebruikers wordt aangeboden door Alledaags. 

 Ik gebruik de app nu een paar weken met veel plezier maar wat heel handig zou zijn is... 

Het is onze wens om de app door te ontwikkelen. Wil je hieraan meewerken? Neem dan contact met ons op. 

 Download voor IOS of Android